Derby-ul cu ASFC, care a reușit să își consolideze – oarecum norocos – locul doi în această primăvară, a tranșat definitiv, dacă mai era nevoie, problema căștigătoarei sezonului regulat – Progresul Spartac!

Meciul a început tensionat și echipele au reușit să se anihileze reciproc, ocaziile lipsind o bună perioadă. Sidek, cu un șut parat din unghi și o centrare prin fața porții, s-a dovedit cel mai periculos om de la ASFC. Dar a venit minultul 37, când Grigore îl lansează în bandă pe Georgescu și acesta centrează perfect iar din 6 metri Geană nu iartă: 0-1! Pe finalul reprizei tot noi ratăm desprinderea la lovitură de cap a lui Stoian.

La puțin după reluare este rândul lui Geană să centreze iar Stanciu finalizează ducând scorul la 0-2. Până la final Donca șutează superb în transversală, dar și Nițu trece milimetric pe lângă gol la poarta noastră. Nervii cedează, clinciurile se înmulțesc și Mustafa Sidek, cel mai bun om al ASFC, vede cartonașul roșu.

O victorie pe deplin meritată prin care am replicat pe teren, prin fotbalul practicat, unor adversari ai căror jucători și suporteri ne-au înjurat și provocat pe toată durata partidei.

Echipa folosită: Răduță – Grigore, Parfeon, Stoian, Matache (42′ Cană) – Frangu, Zaharia (40′ Donca) – Geană (85′ Dițu), Nechita, Georgescu – Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s