Inceput spectaculos la liga a treia, pentru AFC Progresul 1944 Spartac București! Formatia noastra a invins, la capatul unui meci interzis cardiacilor, experimentata CSM Oltenita, cu 6-4 (2-3).

Deschidem scorul inca din min.5 prin capitanul Stoian, dar in min 15 este deja 1-2 dupa neatentii la doua faze fixe, lovituri libere din lateral. Egalam cu un gol din apropiere al lui Stanciu (min.28) dupa o lovitura libera a lui Donca, dar o noua gafa in defensiva face ca oaspetii sa intre la pauza in avantaj.Repriza a doua incepem sa ne inchidem ceva mai bine in aparare si suntem inspirati in atac, unde Donca isi serveste ideal colegii, astfel ca Nechita (min.51), Lixandru (63) si iarasi Nechita (76) rastoarna rezultatul: 5-3! Nu scapam de emotii dupa o gafa a lui Stoian urmata de un sut deviat in poarta noastra de Nemtescu, dar Stanciu inchide tabela dintr-un penalty scos de Donca in min 84: 6-4 pentru noi, iar progresistii se bucura de primele trei puncte acumulate in clasamentul seriei!

Au evoluat:  Raduta – Apostol, Stoian, Neacsu, Matache – Frangu, Donca (87 Zaharia) – Lixandru, Nechita (79 Dedu), Geana (46 Nemtescu) – Stanciu. Antrenor Andrei Erimia.

Parfeon, deși era anuntat titular, nu a mai putut fi folosit deoarece i s-a facut rau inainte de joc. Absenta sa s-a adaugat indisponibilitatilor lui Grigore, Damaschin, Georgescu si Ditu, astfel ca am putut alinia astazi doar 15 jucatori valizi (cu portarul pde rezerva Sandescu).

Felicitari sincere bleu-albastrilor care au obtinut un rezultat mare pe gazonul Stadionului Intergaz din Popesti-Leordeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s