Echipa de fotbal AFC Progresul 1944 Spartac a câștigat categoric partida de la Chișcani, din etapa a II-a a Ligii a III-a.

Progresiștii au învins pe localnica Sportul cu scorul de 4-0 (1-0). Scorul a fost deschis de Dițu în minutul 38, după care lucrurile s-au lămurit în minutul 49, când Stanciu a transformat o lovitură de pedeapsă.

Nechita (min.57) și Apostol (min.63) au închis tabela la un eclatant 4-0, astfel că Progresul Spartac ajunge la un total de 6 puncte și 10 goluri marcate, după primele două etape.

Echipa utilizată de antrenorul Andrei Erimia i-a conținut pe: Răduță (Sandescu) – Parfeon, Stoian, Neacșu, Nemțescu (Matache) – Frangu, Apostol – Lixandru (Nechita), Donca, Dițu (Minca) – Stanciu.

Multumim suporterilor care au fost alaturi de noi la aceasta deplasare in judetul Braila!

Felicitări!

La aceeași oră, echipa a doua a clubului a debutat în Liga a IV-a bucureșteană, pe teren propriu cu Romprim. Am pierdut dupa un meci „cu cantec”, cu 5-3, după ce ni s-a eliminat portarul (care a trebuit înlocuit cu un jucător de câmp) iar arbitrii au dictat și trei lovituri de pedeapsă împotriva noastră.

Hai Progresul!

5 gânduri despre „Victorie clară la Chișcani: 4-0 (1-0)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s