21248436_1322901454505242_6481304445695553184_o

Dupa experienta de anul trecut din liga a patra, debutul de azi al echipei secunde, cu Romprim, parea sa promita o victorie lejera. Mai ales ca in echipa evoluau si nume grele ca Bogdan Grigore, Zaharia, Sidek sau Damaschin.

Si inceputul de partida a fost in concordanta cu asteptarile, cu gol de 1-0 al lui Damaschin si alte ocazii ratate. Dar a venit o faza care a dat totul peste cap: penalty Romprim si eliminarea portarului nostru, Dumitrel. Neavand rezerva de portar, a intrat in poarta un jucator de camp, Mihai Ciparidis, care nu a putut face minuni, iar la pauza s-a intrat cu 1-1.

Dupa reluare, arbitrul a continuat sa fie extrem de drastic, dictand inca doua penalty-uri contra noastra, iar scorul a luat proportii, ajungand la 1-4. Nu am cedat dar golurile lui Cardeiu si Anca (penalty) nu au fost suficiente, scorul final fiind 3-5.

Un rezultat surprinzator si dureros, dar campionatul e lung si ne propunem in continuare sa il terminam undeva in primele locuri.

 

2 gânduri despre „Debut ratat la L4: 3-5 acasa cu Romprim!

  1. Nu este nici o problema.
    Marea noastra bucurie, a progresistilor si a iubitorilor progresului ca substantiv comun, este ca am reusit sa promovam in „C”. La actuala configuratie a ligii 4 Bucuresti, nu am fi avut nici o sansa. Si nu pentru ca nu am fi avut valoarea necesara. Trebuie sa tragem din rasputeri sa ramanem aici!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s