Partida dintre Progresul Spartac și Unirea Slobozia, scor 4-1, nu și-a stins încă ecourile. Unul dintre cei mai buni jucători ai noștri, în acest duel, a fost decarul Alexandru Nechita, cel care a deschis scorul, pentru ca apoi, din lovitură liberă, să închidă tabela. Tot din piciorul lui au plecat pasa pentru golul superb de 3-1 al lui Apostol si alte cateva suturi extrem de periculoase.

Alexandru Nechita a ratat o parte din pregătire, înainte de începerea campionatului, deoarece lucrează și își programase o vacanță care nu putea fi anulată sau amânată.

Conducerea clubului i-a înțeles situația și i-a mai acordat o șansă, pe care Nechita a fructificat-o din plin. El a avut evolutii apreciate în primele trei meciuri, marcând cinci goluri si fiind, ca si in liga a patra, golgeterul echipei. ”Suntem un grup omogen, care am evoluat și la Singureni. Trebuie să credem în șansa noastră și să jucăm ceea ce știm. La Progresul Spartac este o atmosfera extraordinară, propice pentru performanță. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă atât de frumoasă”, a spus Alexandru Nechita.

”De la început am știut că vom face puncte și că vom pune probleme tuturor echipelor. Îi asigur pe suporteri că vom juca la fel de determinați și mai departe”, a mai adăugat fotbalistul care a mai evoluat la echipe de liga a III-a și care se dedică total culorilor bleu-albastre. Ca o curiozitate, Nechita a fost lansat in fotbal la Comprest GIM, echipa care pe atunci isi diputa partidele exact pe actualul stadion Progresul Spartac!

Hai Progresul!

foto: infoialomița.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s