Pe o vreme cu totul ostila fotbalului am debutat cu noroc ca gazde pe stadionul FCSB, cu o victorie zdrobitoare, un neasteptat si neverosimil 7-0 cu Farul Constanta!

Au inscris Neacsu (8), Ditu (19 si 53), Stanciu (21 si 35 – ultimul din 11 m), Stoian (55) si Zaharia (90+3). Gafa portarului junior al constantenilor care a dus la deschiderea rapida a scorului a turnat plumb in picioarele oaspetilor iar golurile doi (Ditu, lansat de Lixandru) si trei (Stanciu, dupa lovitura libera a lui Nechita si recentrarea lui Stoian), foarte frumoase, venite unul dupa altul, au cam transat problema castigatoarei jocului inca din minutul 21…

La 6-0, portarul Raduta s-a ambitionat in cateva randuri sa le refuze golul de onoare oaspetilor. Scorul, desi exagerat, reflecta ambitia si daruirea net superioare ale echipei noastre. Au evoluat: Raduta – Parfeon, Stoian, Neacsu, A. Constantin (70 Nemtescu) – Apostol, Donca (87 Zaharia) – Nechita, Lixandru, Ditu (81 Geana) – Stanciu  (87 Dedu). Sa notam si absenta de ultim moment a unui titular important, Frangu, victima a unei indispozitii stomacale.

Felicitari tuturor si multumiri fanilor care ne-au sustinut in conditii din cele mai vitrege!

2 gânduri despre „Progresul Spartac – SSC Farul 7-0 (4-0)!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s