Dupa un joc disputat, in fata unui adversar valoros si inspirat, Progresul Spartac a suferit prima infrangere in campionat. 

Oaspetii de la Axiopolis au deschis scorul rapid din penalty-ul executat de Mihalache (min 7), dupa care s-au aparat organizat lasandu-ne putine spatii pentru constructie. Si, dupa ratarile lui Stanciu si Nechita, au dat lovitura prin acelasi Mihalache inainte de pauza: 0-2!

Nu cedam, iar in min 64 Stoian patrunde excelent in careu, intoarce pe 6 metri la Stanciu, care nu iarta: 1-2! Zece minute mai tarziu, Nechita executa perfect o lovitura libera de la 20 de metri, aducand egalarea.

Surpinzator insa, oaspetii redevin agresivi si preiau din nou initiativa pe final, iar in min 87, dupa un sut respins de Raduta, Mihalache, pe faza, reia in plasa: 2-3! La acest scor, Stanciu si Apostol rateaza in prelungiri ocazii uriase si meciul se incheie cu victoria lui Axiopolis si cu amaraciunea ca am fi meritat totusi macar un egal.

Au evoluat la noi: Raduta – Apostol, Stoian, Neacsu, Matache – Frangu (46 Dedu), Donca – Nechita, Lixandru (55 Geana), Ditu – Stanciu.

Scorul alb din celalalt derby, Metalul Buzau – Farul, ne permite sa pastram totusi primul loc, dar am fost egalati la puncte, 22, de Axiopolis, iar Metalul (21), Farul (20) si Slobozia (19) sunt si ele foarte aproape!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s