Intr-un interviu acordat dupa joc postului de televiziune local Campus TV, antrenorul gazdelor, Vali Stan, a declarat: „De obicei nu facem un joc de posesie dar astazi am intalnit o echipa atat de buna incat puteam sa o contracaram doar jucand fotbal si pastrand posesia mingii. In repriza a doua niciuna din echipe nu si-a putut crea ocazii, a fost suficienta o greseala a fundasului nostru dreapta ca oaspetii sa inscrie golul decisiv. Consider ca nu a fost penalty la primul gol dar nu conteaza, reveniseram, era 1-1, trebuia doar sa nu facem erori pentru a obtine un rezultat bun”.

Fotografia, cu o buna ocazie de gol a lui Apostol, care a reluat cu capul pe langa poarta, in repriza secunda, este preluata de pe buzaul-sportiv.ro, avandu-l ca autor pe Andrei Pitigoi.

Declaratiile antrenorului buzoian ca si unele faze de joc (lipsind din pacate fix golul decisiv) pot fi vizionate mai jos:

Un gând despre „Vali Stan (Metalul Buzau): „Am intalnit o echipa atat de buna incat puteam sa o contracaram doar prin posesie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s