Partida de sambata cu Inainte Modelu a prilejuit debutul la liga a treia sub culorile Progresului a doi jucatori: Nicolae Leafu si Ionut Tudorache. Ambii jucasera in prealabil pentru echipa secunda, la liga a patra, Tudorache reusind si un gol in meciul cu AFC Rapid.

Leafu este fundas central, are 22 de ani si a fost capitanul Sportului Studentesc in sezonul trecut. Venirea lui la Progresul ar fi trebuit sa se produca inca din vara, cand a participat la o parte din pregatiri cu echipa noastra, dar cei de la Sportul nu au vrut sa ii dea dezlegarea. Prin desfiintarea echipei insa, Leafu (in foto, alaturi de colegul sau de linie, Neacsu) a devenit jucator liber si ni s-a putut alatura in sfarsit.

Ionut Tudorache este un junior nascut in 2000, varf de atac, care a venit in vara de la SS2 Bucuresti. O recidiva a unei rupturi musculare l-a tinut departe de tare pentru circa doua luni la inceputul sezonului, dar acum este refacut si pregatit sa confirme sperantele puse in el. A fost de altfel aproape de a-si trece numele pe lista marcatorilor in min 89 dar portarul a aparat sutul sau din pozitie favorabila.

Mut succes ambilor fotbalisti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s