Pentru cine nu a fost ieri pe stadion, victoria Progresului poate parea una normala, echipa gazda fiind situata undeva la mijlocul clasamentului si cedand clar jocurile cu Axiopolis, Slobozia sau Farul.

Dar dimensiunea efortului depus pentru a intoarce pe final rezultatul o stiu doar cei implicati in batalie. Plagile intinse de pe picioarele juniorilor Neacsu si Parfeon stau marturie pentru numeroasele alunecari disperate efectuate pe terenul sintetic din complexul FCSB.

Si mai dramatic a fost cazul „capitanului” Stoian, care a jucat aproape toata repriza secunda cu o entorsa grava la glezna. Incalzit, sau mai corect incins, a continuat sa bata cu apararea adversa si a reusit chiar, in ultimul sfert de ora, golul vital care ne-a adus in avantaj! Abia la 3-1, cand soarta partidei se decisese, si-a permis sa cedeze in fata durerii, iesind de pe teren. Speram ca accidentarea sa nu fie una foarte serioasa, el avand si in trecut o accidentare urata in acelasi loc.

Sunt doar cateva exemple de daruire si efort din partea baietilor nostri, aceasta fiind de altfel principala „explicatie” a succeselor pe banda de pana acum! De afara, insa, pare „normal”…

Lasă un comentariu