Reprezentativa U16 a României a efectuat, în perioada 19-22 noiembrie 2017, un stagiu centralizat de pregătire la Drobeta Turnu Severin, în județul Mehedinți.

Pe adresa AFC Progresul 1944 Spartac București, în vederea acestei acțiuni, a sosit o telegramă de convocare pentru portarul grupei de juniori 2002, Valentin Jipa. Acesta s-a deplasat la Drobeta Turnu Severin, pentru participarea la acțiunea tricolorilor mici.

Scopul acestui cantonament este de a descoperi jucători pentru formarea unui lot lărgit în vederea meciurilor din calificări pentru Campionatul European U17, care vor lua startul în toamna anului viitor.

La finalul stagiului de pregătire, naționala U16 a disputat două partide amicale pe stadionul Central din Severin cu jucători aflați în atenția membrilor Departamentului de Scouting.

Antrenorul Daniel Mogoșanu l-a avut alături la această acțiune pe antrenorul naționalei Under 18, Florin Bratu, și pe antrenorul de portari de la naționala mare, Leontin Toader.

Pentru Progresul Spartac este o mare onoare că, la puțin timp de la înființare, un jucător al nostru a fost chemat la o echipă națională de fotbal a României.

Felicitări Valentin Jipa și mult succes mai departe în carieră!

foto: frf.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s