Andrei Nemtescu - antrenor copii si juniori la Progresul Spartac

Interviul marca ”Progresul Spartac” din această săptămână, are o matrice distinctă, deoarece vorbește despre etapele carierei unui sportiv. Interlocutorul ales este Andrei Nemțescu, cel care a jucat pentru Progresul Spartac pe post de fundaș stânga, iar acum a decis să se dedice antrenoratului, tot sub culorile bleu-albastre. 
Am absolvit cursurile școlii de antrenori, Licența B, motiv pentru care am decis că este cazul să mă axez pe antrenorat. Desigur că voi continua să mai joc la echipa de Lia a IV-a și, dacă mi se vor solicita serviciile, voi răspunde convocării și la Liga a III-a”, ne-a spus Andrei Nemțescu.

Interesant este că el nu se află la prima experiență ca antrenor. ”Acum ceva vreme conduceam de pe banca tehnică echipa Arsenal Malu, cu care am ieșit campioni ai județului Giurgiu. Apoi am promovat în Liga a III-a după ce am eliminat la baraj cellalt Progresul”, amintește Nemțescu.

Aparițiile sale în unsprezecele de bază aliniat la Liga a III-a au fost fluctuante. Desigur că și-ar fi dorit să joace mai mult: ”Orice fotbalist are nevoie de timp petrecut pe teren. Toți dorim să jucăm, însă disciplina este importantă, așa că întotdeauna am respectat deciziile antrenorilor”, spune fotbalistul care acum va îmbrăca haina de antrenor.

Părerea lui Andrei Nemțescu despre Progresul Spartac este  una sinceră și expusă fără clipire: ”O echipă formată din oameni și prieteni adevărați. De aceea mă bucur că am intrat și am rămas în grup. Lângă ei mai sunt și suporterii, care completează de minune tabloul. Aici este loc pentru mari performanțe”.

Andrei Nemțescu primește la fotbal copii născuți între anii 2007 și 2014, la Stadionul Progresul Spartac, situat pe Intrarea Vrabiei nr. 31, Sector 4, București. Antrenamentele se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi, cu începere de la ora 17.00, respectiv vinerea, de la 17.30.

 

Andrei abia așteaptă să le ofere din experiența sa micuților discipoli pe care dorește să îi îmbrace, cum altfel, în tricou bleu-albastru.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s