Intr-o conferinta de presa desfasurata ieri, SSC Farul Constanta, ocupanta locului doi din seria Progresului Spartac, a prezentat noua conducere executiva a clubului.

Astfel, functia de Presedinte Executiv ii revine lui Adrian Pitu, fostul presedinte al clubului, Marcel Lica, ramanand in organizatie pe pozitia de Director Executiv. De asemenea, in staff a fost cooptat si Tiberiu Curt, in calitate de manager.

Este interesant de remarcat ca ambii, in cariera lor fotbalistica, desi au evoluat o perioada semnificativa sub culorile formatiei constantene, au trecut si pe la Progresul (pe atunci FC National)! Tiberiu Curt a fost chiar un „stalp” al defensivei progresiste pentru ani buni (1998-2003, cu o revenire in 2006-2007), in vreme ce Adrian Pitu a avut o aparitie episodica in campionatul 2004-2005, cand a strans doar trei prezente in meciuri oficiale.

Cu aceasta ocazie, s-a anuntat ca in viitorul apropiat se vor mai alatura staff-ului alti doi fosti fotbalisti ai Farului, Stelian Carabas si Dennis Serban. Ironia sortii face ca si primul dintre ei sa fi evoluat in peste 100 de partide in prima divizie si in tricoul… „bleu-albastru”!!

Printre cele declarate la conferinta de presa, mai retinem ca „ratarea promovarii ar fi un dezastru pentru Farul”, „principalul atu al clubului este experienta antrenorului Grigoras” (Ad. Pitu), dar si ca se spera in revenirea pe stadionul Farul undeva in luna aprilie – poate chiar pentru marele derby cu Progresul Spartac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s