Cu mult mai devreme decat in anii trecuti, FRF a stabilit „perechile” pentru barajul de promovare in liga a treia din vara. Daca anul trecut au existat numeroase echipe de traditie reinfiintate care au disputat acest baraj chiar si cu peste 10000 de spectatori in tribuna (Otelul, Farul, Petrolul, U Cluj si, de ce nu, Progresul Spartac), in acest an atractia principala o reprezinta duelul din campionatul bucurestean, dintre CSA Steaua si Academia Rapid.

Adversara campioanei Capitalei va fi, la fel ca in urma cu doi ani, reprezentanta judetului Giurgiu. Atunci, AFC Progresul, avand pentru ultima data parte de suportul entuziast al actualei noastre galerii, a pierdut clar, 2-0 la Malu (dar dupa un joc „cu cantec” disputat la 38 de grade si in care oaspetii au avut doua goluri anulate!) si 4-1 pe Romprim. Din pacate, Arsenal Malu (antrenata de actualul nostru jucator, Andrei Nemtescu), nu a avut sustinere financiara si a fost nevoita sa se retraga din campionat la liga a treia dupa doar jumatate de sezon.

In acest moment, liderele celor doua serii din judetul Giurgiu sunt Argesul Mihailesti (Nord) si Dunarea Giurgiu (Sud), dar si FC Singureni (locul 2 in seria Nord) are sanse reale la titlul judetean. Dar, avand in vedere ce formatii ar putea veni dinspre Bucuresti, sperantele de promovare in liga a treia sunt minime.

Anul trecut, Progresul Spartac a reusit promovarea dupa un baraj nebun cu campioana judetului Ilfov (desi provenita din … Dambovita), Vointa Crevedia, dupa 0-3 pe Romprim si 6-2 la Crevedia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s