Antrenorul principal, si in acelasi timp fondatorul gruparii Progresul Spartac, Andrei Erimia, a postat pe pagina personala de facebook concluziile sale dupa partida de sambata de la Slobozia. Redam integral in continuare mesajul sau, sublinierile apartinandu-i:

„Sambata, meciul contra celor de la Unirea 04 Slobozia a semanat cu un montagne russe foarte abrupt. Pentru mine personal a fost cea mai slaba repriza a unei echipe pe care am antrenat-o, indiferent de categorie de varsta (sau cel putin primele 25 de minute). Bine ca un meci de fotbal are doua reprize!

Totusi, ma bucur ca s-a intamplat asa, pentru ca jucatorii au reusit sa faca ceva incredibil de greu. Au reusit sa lupte cu ei insisi, sa iasa dintr-o situatie total nefavorabila, sa se regrupeze, sa se reconecteze si sa iasa de la cabine intorcand soarta meciului care parea compromis inca din min 4, aratand inca o data ca cel mai important atu NU este talentul, ci CARACTERUL si disponibilitatea individului de a se pune in slujba echipei, de a se subordona intereselor colectivului, de a inlocui egoismul si orgoliul cu altruism si dedicatie dusa la extrem, efort total, spirit „razboinic” si mult curaj. Aceste VALORI ne DEFINESC ca si club, grup, colectivitate, aceste valori ne creeaza IDENTITATEA PROGRESISTA, aceste valori ne ASIGURA VIITORUL!!!

Acesti oameni contureaza un ALTFEL DE CLUB, un altfel de mod de a face lucrurile intr-un mediu fotbalistic si social contaminat. Acesti OAMENI nu sunt doar jucatorii, sunt toti acei oameni care sustin si ajuta neconditionat clubul… chiar si cu un gand bun. Observ sau sper ca vor fi din ce in ce mai multi. Acesti oameni sunt si SUPORTERII ACTIVI DIN TRIBUNE, cei care ne-au dat inca o lectie superba: aceea a sustinerii si incurajarii fara retineri chiar si in momentele in care echipa era efectiv „calcata in picioare” din punct de vedere fotbalistic.

Multumesc tie jucatorule, tie antrenorule, tie suporterule, tie parinte, tie copilule, tie celui (oricine ai fi) care sustii acest proiect, aceasta echipa, acest SPIRIT PROGRESIST NECONDITIONAT si SINCER!!!!!

Progresul tot inainte!!!!

(Foto: pagina de fb ialomitainfo)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s