Daca in toamna juniorii U19 au constituit un atu important al progresistilor in rezultatele excelente obtinute, in acest retur accidentarile titularilor obisnuiti Neacsu si Ditu si prelungirea indisponibilitatii lui Georgescu au creat unele probleme in acest domeniu.

A iesit la rampa foarte tanarul Ionut Tudorache, cu prestatii foarte bune, incununate in sfarsit ieri si de un gol. Iar ieri, dupa revenitea lui Ditu (care a reusit sa reziste 90 de minute, trecandu-si in cont si un assist perfect pentru golul patru inscris de Stanciu), am avut din nou patru juniori in teren inca din start! Parfeon (foto), care din primavara este si capitanul echipei, Lixandru (autorul unui gol superb din lovitura libera si al centrarii de la golul lui Frangu), Ditu si Tudorache, ultimul inlocuit pe final cu debutantul Iordan, un alt tanar jucator care promite, sunt o marturie a preocuparii reale a clubului nostru pentru promovarea constanta a juniorilor.

Asteptam desigur revenirea lui Neacsu, debutul lui Georgescu, dar si al altor baieti talentati de la echipa secunda, si suntem siguri ca pana la sfarsitul campionatului vom vedea chiar si 5-6 jucatori sub 19 ani in echipa de start a Progresului Spartac!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s