Chiar daca Voluntari 2 nu mai este echipa din tur, a lui Balan, Voicu sau Tudorica, au ramas un adversar incomod pentru orice formatie din serie.La prima actiune mai „legata” de atac, Boiangiu il gaseste pe Ditu liber pe stanga in interiorul careului, acesta avanseaza si inscrie la coltul scurt: 1-0 (min 4). Boiangiu trece pe langa 2-0 apoi scapam incredibil la o faza la care Raduta fusese batut dar mingea ce se indrepta spre poarta goala a sarit la contactul cu gazonul putin peste transversala!

Spre finalul primei reprize reusim desprinderea dupa o actiune „ca la antrenament”: Apostol il lanseaza pe Tudorache, acesta centreaza pentru Stanciu care trimite mingea in coltul lung, fara sperante pentru portar: 2-0 (min 40). Tot Stanciu are o „bara” cu capul imediat dupa reluare care ar fi putut inchide conturile definitiv. Progresul continua sa controleze jocul ratand alte mari ocazii prin Stanciu, Ditu, Apostol sau Boiangiu. La poarta cealalta Raduta are o interventie excelenta in picioarele unui adversar scapat singur si meciul se incheie cu scorul de 2-0.

Au evoluat: Raduta – Grigore, Parfeon, Leafu, Lixandru – Geana (75 Militaru) – Apostol, Boiangiu, Ditu (89 Iordan) – Tudorache (49 Donca), Stanciu (83 Stoian)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s