In primele sase etape ale campionatului, Alex Nechita a reusit zece goluri, fiind golgeterul ligii a treia la momentul respectiv. Dupa alte douasprezece etape si-a mai trecut in cont un singur gol – lovitura libera cu care am egalat vremelnic cu Axiopolis Cernavoda, in etapa a noua.

Asadar, pana la golul cu numarul 12, din minutul 14 al jocului cu Victoria Traian (dupa o centrare excelenta a lui Ditu), „decarul” progresist ajunsese la 10 etape fara gol marcat – ce-i drept dupa ce in ultimele doua lipsise, suspendat dupa cartonasul rosu vazut la Oltenita. Sa speram ca reusita il va descatusa si vom revedea cat mai des „trasoarele” cu care ne-a obisnuit in primele etape!

Ceilalti doi marcatori ai jocului, Donca si Ditu, au urcat in tandem la „cota” 7, cu o mentiune speciala pentru ultimul, care reuseste meciuri foarte bune de la revenirea dupa accidentare.

Golgeterii seriei, Stanciu si Clatinici, ambii cu 16 goluri, nu au inscris in aceasta etapa, astfel ca Fotescu (Axiopolis) s-a apropiat la doar un gol in spatele lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s