img_0365

In cei doi ani de cand evolueaza in formula actuala, Progresul Spartac a sustinut pe teren 52 de partide de campionat (liga a patra + playoff + retur baraj + liga a treia) castigand 45, incheind 6 la egalitate si pierzand una singura!! Echipa care a reusit sa administreze aceasta unica infrangere progresistilor, si asta chiar la Bucuresti, pe sinteticul bazei FCSB din Berceni, este adversara noastra de maine, Axiopolis Cernavoda.

In meciul disputat pe sfarsitul lunii octombrie, pe o vreme excelenta, oaspetii au deschis scorul rapid din penalty, l-au majorat inainte de pauza si au reusit sa dea lovitura decisiva cu doua minute inainte de final, dupa ce Progresul Spartac reusise o revenire superba si egalase. Toate cele trei goluri au fost opera lui Ricardo Mihalache, jucator nascut in 1995, care are la activ inclusiv un an de juniorat sub culorile Progresului!

Dar meciul de maine e unul important in primul rand prin prisma duelului pentru primul loc, in care echipa noastra este angrenata in continuare, cu doar cinci etape inainte de finalul campionatului. Si, cu o victorie la Cernavoda, si-ar putea pastra sperantele la castigarea seriei! Asa ca asteptam cat mai multi suporteri progresisti alaturi de noi pentru aceasta dificila si atat de importanta partida.

Progresul, tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s