Dupa o partida dramatica, cu goluri, penalty ratat, trei bare si o ocazie a gazdelor in ultima secunda, Progresul obtine o victorie mare la Cernavoda care ii da dreptul sa spere in continuare!

Scorul a fost deschis rapid de Progresul dupa o balbaiala a defensivei adverse si o reluare din apropiere a lui Boiangiu.

Urmeaza presiunea gazdelor si Raduta, exact ca in tur, comite penalty in fata unui adversar dar de data asta ghiceste coltul si deviaza (sau nu) mingea in bara! Dupa o noua mare ocazie a lui Moise care trage intr-un fundas dupa ce scapase de Raduta, iuresul gazdelor se domoleste si, imediat dupa reluare, Stanciu majoreaza scorul de langa bara dupa o actiune excelenta a lui Lixandru: 2-0!

Si cum Moise, cel mai periculos atacant advers, vede al doilea galben, meciul pare jucat, dar o neatentie la un corner duce la un gol al gazdelor care readuce suspansul. Raduta salveaza cu piciorul in fata golgeterului Fotescu scapat singur, Militaru suteaza de doua ori in bara iar in ultima secunda Axiopolis rateaza o noua mare ocazie la o reluare cu capul putin pe langa bara!

O victorie importanta la un adversar puternic, obtinuta in formula: Raduta – Grigore, Parfeon, Apostol, Lixandru – Geana (60 Frangu), Boiangiu – Nechita (60 Militaru, 89 Stoian), Donca, Tudorache (83 Ditu) – Stanciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s