Tensiunea tot mai ridicata a finalului de campionat nu pare sa il copleseasca pe antrenorul progresist Andrei Erimia (sau… mai stii??) care incepe jocul in premiera in acest campionat cu nu mai putin de 5 jucatori under 19 in prima echipa, dintre care trei in linia defensiva: Parfeon, Neacsu, Lixandru, Tudorache si Ditu!!

Dupa un start ceva mai echilibrat, Progresul Spartac trece autoritar la carma jocului, deschizand scorul prin Apostol (min 20) si majorandu-l prin Stanciu (min 29). Dar in ultimul minut al primei reprize Frangu comite fault in careu si la pauza se intra la scorul de 1-2.

Noul intrat Nechita face 3-1 in min 58, dar relaxarea clasica de dupa doua goluri avantaj se face din nou simtita si gazdele inscriu un eurogol in min. 74. Din fericire iese la rampa imediat Stanciu care face 4-2 (min 76) si apoi tot el inscrie a pentru a treia oara in min. 82. Ultimul gol al gazdelor din prelungiri vine doar pentru a aduce diferenta la nivelul „obisnuit” in retur, respectiv doua goluri.

Au evoluat: Raduta – Parfeon, Apostol, Neacsu (46 Leafu), Lixandru (46 Buliga) – Geana, Frangu (46 Nechita) – Tudorache, Donca, Ditu (83 Georgescu)- Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s