Din afara o victorie cu 3-0 poate parea una facila, dar meciul de astazi a fost departe de asa ceva! Oaspetii, pentru care probabil asigurarea locului cinci era un obiectiv major, au venit extrem de motivati practicand un joc agresiv, incurajat si de arbitrul extrem de zgarcit cu cartonasele galbene.

Cu formula defensiva „de vreme rea” in centru (Apostol – Parfeon), progresistii au evoluat atent, acceptand chiar, dupa deschiderea scorului, dominarea teritoriala a adversarilor. Desi diferenta de gabarit in favoarea buzoienilor era evidenta, numeroasele centrari in careul bucurestean nu au produs si ocazii clare, cea mai mare ratare a reprizei apartinandu-i golgeterului nostru, Stanciu, care a trimis cu capul in „transversala”.

Imediat dupa reluare jucatorii Progresului si-au majorat avansul si au fost la un pas de 3-0 prin acelasi Ciprian Stanciu, ghinionistul zilei, care a lovit de aceasta data bara laterala. Si, dupa cateva actiuni bune ale buzoienilor, Leo Boiangiu a inchis jocul pe final, 3-0, dupa una din cele mai bune partide din retur ale Progresului Spartac.

Mai sunt doua meciuri pana la finalul sezonului si, cu Farul invingatoare la randul sau (cu ceva emotii, FCSB 2 avand o bara in min. 88!), devine cert ca primul loc in serie va fi cunoscut doar dupa ultimul fluier al arbitrilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s