Dupa partida de la Tulcea, s-au auzit critici numeroase la adresa defensivei, care a incasat mult prea usor trei goluri de la o echipa care in retur a reusit sa acumuleze un singur punct. De altfel, Progresul nu mai reusise sa reziste fara macar un gol incasat timp de 5 etape consecutiv, de la victoria cu 2-0 in fata celor de la Voluntari 2.

Iata ca replica a venit imediat, si exact cand trebuia, in dificila partida cu Metalul Buzau, in care nu era loc pentru greseli. Desi oaspetii, condusi inca din minutul 8, au dominat teritorial toata prima repriza, ocaziile clare de gol au lipsit. Practic, singura mare ocazie de gol a buzoienilor a venit pe la jumatatea reprizei secunde, la 2-0, cand un atacant advers scapat in lateral a sutat peste Raduta, la cativa centimetri pe langa bara.

Iar unul dintre membrii liniei de aparare, Lixandru, a avut si o contributie majora la deschiderea scorului, o cursa a sa pe partea stanga (exact ca la golul decisiv de la Buzau) fiind urmata de o centrare prelungita de Militaru si finalizata excelent cu capul, din plonjon, de „mezinul” echipei, Tudorache (17 ani).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s