Doua bare transversale (Stanciu min 5 si Lixandru min 41), trei cartonase rosii (Parfeon min 54, Boiangiu min 90 +3 si un jucator al gazdelor in min 75), sapte minute de prelungire, gol al modelenilor pe finalul dramatic cu toti progresistii in careu si Raduta la centru… cam asa a aratat ziua in care frumoasa aventura a Progresului Spartac s-a incheiat!

Norocul nu a fost, la fel ca la Oltenita, prieten cu progresistii, dar trebuie remarcata si prestatia foarte buna a gazdelor, cu Manole de netrecut in centrul apararii si Clatinici mereu periculos. Chiar si dupa accidentarea golgeterului Stanciu, Progresul a avut cateva sanse bune sa inscrie prin Militaru, Lixandru sau Apostol, dar parca si inspiratia ne-a parasit in aceasta zi fatidica.

E cazul insa sa ne stergem lacrimile si sa ramanem cu mandria unui sezon de exceptie in care ne-am batut pana la final pentru locul 1! Multumim tuturor celor implicati dar si celor care ne-au sustinut in tot acest an! Progresul, tot inainte!

5 gânduri despre „Ghinion, lipsa de inspiratie si lacrimi la Modelu

  1. Nu trebuie ca baietii si suporterii sa fie tristi. Dimpotriva! Ne-am autodepasit in acest sezon, am practicat un fotbal de calitate si am realizat un parcurs de exceptie! Felicitari tuturor celor care si-au dat silinta ca numele Progresul sa fie din nou cunoscut si au reusit!
    Bravo Progresul! Hai Progresul! Suntem mandri de voi!

    Apreciază

  2. Felicitări pentru tot parcursul echipei din campionat!Mulțumim pentru toate momentele minunate pe care ni le-ati oferit și,mai ales,pentru ca am trăit un vis frumos!Progresul,tot înainte!

    Apreciază

  3. Felicitari, Progresul! Sunt constantean, dar daruirea echipei Progresul a fost absolut admirabila. Cu un buget mai mic si jucatori fara experienta in ligile superioare (vezi Grigoras sau Patulea la Farul) aproape ca ne-a lasat in Liga 3. O echipa frumoasa.

    Apreciază

  4. Felicitari, Progresul. Sunt constantean, dar daruirea echipei Progresul a fost absolut admirabila. Cu un buget mai mic si jucatori fara experienta in ligile superioare (vezi Grigoras sau Patulea la Farul) aproape ca ne-a lasat in Liga 3.

    Apreciază

Lasă un comentariu