În această dimineață au avut loc meciurile ultimei etape din liga a II-a la fotbal. Metaloglobus București a retrogradat, după ce a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-0, de către Dunărea Călărași, care astfel și-a păstrat locul întâi în campionat. Călărășenii, virtual promovați, aveau nevoie de un rezultat pozitiv în Capitală, deoarece AFC Hermanstadt s-a impus și ea, tot cu 2-0, la Sportul Snagov.

În acest context cu 41 de puncte, Metaloglobus a terminat pe locul 16, primul sub linia salvării. Au beneficiat Dacia Unirea Brăila și Pandurii Tg. Jiu care au remizat în meci direct, 1-1, și s-au salvat împreună.

Metaloglobus mai are însă o șansă, în condițiile unei anunțate fuziuni între Luceafărul Oradea și ACS Șirineasa, ambele cu drept de participare în liga a II-a, sezonul viitor. dacă uniunea celor două, sub egida Jiul Petroșani, va deveni realitate, atunci Metaloglobus rămâne și ea în eșalonul secund.

In caz contrar, în sezonul 2018-2019, Metaloglobus București poate deveni colegă de serie cu Progresul Spartac. Reamintim ca Progresul Spartac si-a disputat meciurile de acasa din 2016, pana la inaugurarea propriului stadion, chiar pe terenul celor de la Metaloglobus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s