Aseara s-a disputat ultimul meci, cel decisiv, din cadrul playoff-ului ligii a patra bucurestene. Campioana sezonului regulat, Academia Rapid, avea nevoie doar de un rezultat de egalitate (la fel ca si Progresul Spartac anul trecut) cu CSA Steaua pentru a-si asigura primul loc si implicit dreptul de participare la baraj.

Dar in partida disputata pe Arena Nationala, in fata a circa 15000 de spectatori, rapidistii au controlat jocul si s-au impus fara prea mari emotii cu 2-0 (1-0) prin golurile lui Niculae si Grigore. Astfel, Academia Rapid repeta performanta de anul trecut a „progresistilor” care au reusit sa obtina trei victorii din trei meciiri in playoff, dupa ce dominasera categoric si sezonul regulat.

La baraj, reprezentanta Capitalei va infrunta, din postura de mare favorita, campioana judetului Giurgiu, care isi desfasoara competitia pe doua serii, Nord (castigata de Argesul Mihailesti, secondata de FC Singureni) si Sud (cu un invingator surprinzator, Energia Remus, care a devansat mult mai cunoscutele Dunarea Giurgiu si AS Mihai Bravu).

Sunt asadar sanse mari ca la anul Progresul Spartac sa aiba drept colege de serie doua adversare foarte puternice – nou promovata Academia Rapid si retrogradata Metaloglobus!

Foto: fb Academia Rapid

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s