(sursa foto: fb.com/sspolitimisoara)

Reeditarea finalei Cupei României din urmă cu 60 de ani le-a pus față în față, pentru un amical inedit, pe ASU Politehnica Timișoara și Progresul Spartac. Meciul a avut loc pe Stadionul” Știința”, situat în incinta campusului universitar timișorean.

Meciul, după cum se știe, s-a încheiat la egalitate, 0-0. Presa din Banat a avut cuvinte laudative la adresa fotbaliștilor bleu-albaștri. Spicuirile reporterilor locali vorbesc la unison despre căldura caniculară care a amprentat jocul ambelor echipe, dar și de diferența insesizabilă de eșalon valoric între cele două. Timișorenii, care evoluează în liga a II-a, nu au fost cu nimic superiori formației noastre.

Jurnaliștii locali au apreciat deplasarea de peste 500 de kilometri a progresiștilor pentru a onora invitația la jocul amical de pe Bega, precum și faptul că noi am avut suporteri inimoși la meci, care, la acest capitol, și-au impus punctul de vedere în fața fanilor locali.

Cronicile mai rețin și ocazia pe care a avut-o mijlocașul Donca, în minutul 31, al cărui șut a trecut puțin pe lângă vinclul porții adverse.

Antrenorul principal Andrei Erimia a aliniat următoarea formulă de echipă: Răduță (75 Săndescu) – Leafu (80 Stancu), Apostol, Ed. Radu, D. Vlad (80 Chivu) – Tudorache, Boiangiu, Donca, Dițu (76 M. Radu) – V. Militaru (65 C. Curt), C. Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s