Antrenorul timisorean Cosmin Petruescu a facut dupa jocul de ieri cateva declaratii pentru presa locala: „Multumim celor de la Progresul care au facut eforturi extraordinare pentru a participa la acest joc. Au dovedit ca nu intamplator s-au luptat pana in ultima etapa pentru promovare. Sunt o echipa puternica, si vor emite in continuare pretentii la liga a doua. Caldura a influentat jocul si nu am facut o partida spectaculoasa.

De partea cealalta, Andrei Erimia a spus: ”A fost un meci amical cu o echipă dintr-o ligă superioară. A fost un joc bun pentru noi, am și testat câțiva jucători, o nouă formulă de joc. În vară s-au produs câteva schimbări în echipa noastră și a fost de bun augur acest test. Avem obiectiv să formăm o echipă bună cu cât mai mulți progresiști și dacă vom reuși să facem o figură frumoasă ar fi foarte bine. Din păcate nu am reușit să marcăm, ar fi fost frumos pentru spectatori.

Antrenorul progresist a mai remarcat pentru site-ul nostru jocul apararii, foarte sigura, desi aflata intr-o formula schimbata mult fata de sezonul trecut, si al mijlocasilor centrali Donca si Boiangiu, si a multumit fanilor progresisti care au fost alaturi de echipa chiar si la aceasta deplasare foarte lunga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s