Dincolo de dubla victorie impotriva unui club cu traditie in fotbalul nostru, meciurile de ieri ne bucura in primul rand prin calitatea jocului prestat de tinerii nostri fotbalisti. Driblinguri, pase cu calcaiul (golul 1 U19, golul 5 U17), suturi superbe (golul 2 U19, golurile 2 si 5 U17) si pressing neobosit, iata ce am putut vedea la „bleu-albastrii” in meciurile de debut ale sezonului. Asta in conditiile in care de la grupa de 2000 lipsesc Tudorache (titular si unul dintre principalii marcatori ai echipei de seniori), Iordan si Iordachescu (accidentati) si Minca (admis la doua facultati, a renuntat la fotbal), iar de la 2002 Stanga (si el cu minute jucate in liga a treia, in recuperare dupa o accidentare serioasa).

Din grupa de sase, doar o echipa se califica la Liga Elitelor, marea favorita fiind desigur FCSB, LPS Viitorul Pitesti fiind de asemenea un adversar redutabil. Dar cel mai important este desigur ca de la juniori sa apara jucatori valorosi, eligibili pentru a evolua in prima echipa.

Mai jos aveti filmarile integrale ale celor doua partide. Daca nu aveti timp, merita privite macar golurile noastre: minutele 57, 60 si 75 la U19 si 32, 43, 49, 63 si 75 (sut superb in stilul lui Apostol cu Slobozia, dar din afara careului) la U17.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s