Progresul Spartac aborda partida cu CS Afumati in Cupa Romaniei sub auspicii deloc favorabile, cu Apostol accidentat si Edi Radu suspendat adaugandu-se dupa meciul din Giulesti deja lungii liste de indisponibilitati. De partea cealalta, fosta fruntasa a Ligii secunde venea dupa o partida usoara cu Tulcea, pornind ca certa favorita.

Debutul jocului a confirmat calculele hartiei, oaspetii deschizand scorul in min 15 printr-un sut plasat al juniorului Constantinescu si avand inca o mare sansa de gol. Dar progresistii reactioneaza imediat si Boiangiu restabileste egalitatea (min. 22) cu o reluare pe spate dupa o centrare de pe stanga. O pasa excelenta a lui Donca il pune pe Geana singur in fata portarului (min. 35) si acesta plaseaza elegant mingea:2-1!

Progresistii inchid foarte bine culoarele spre poarta lui Raduta si cel mai aproape gol sunt tot ei prin Tudorache sau Donca (la un pas de o noua executie de exceptie). In prelungiri insa CS Afumati are posibilitatea de a restabili egalitatea, avand in aceeasi faza de trei ori mingea in pozitie excelenta dar Raduta si fundasii blocheaza la disperare.

Un nou meci foarte bun facut de Progresul Spartac in fata unui adversar foarte puternic, in urma caruia vom aduce probabil o echipa din divizia secunda pe stadionul din Intrarea Vrabiei in turul urmator!

Au evoluat: Raduta – Vlad, Leafu, Ghidurea, Lixandru – Donca, Geana (59 Militaru, 88 Semudemge) – Georgescu, Boiangiu, Tudorache (77 Chivu) – Stanciu. Felicitari tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s