Pe 3 septembrie 2016, Progresul Spartac debuta în Liga a IV-a municipală, cu o victorie concludentă, 9-0 contra celor de la Victoria. Dupa un an la Liga a V-a intr-o alta formula, veniseră o serie de jucători noi, un antrenor, Andrei Erimia, aflat practic la prima experienta la seniori, iar de aici se poate spune ca noua poveste progresista a inceput.

La finele acelui sezon Progresul Spartac avea să promoveze în urma barajului de pomina cu Crevedia și să ajungă, în premieră, în Liga a III-a.

Prima noastră lovitură de începere, surprinsă în imaginea atașată, arată toți cei 10 jucători de câmp ai noștri care s-au aliniat, simbolic, în linie, la centrul terenului, pregatiti de atac.

Echipa folosita: Sandescu – Parfeon, Stoian, Neacsu, Matache – Zaharia, Ditu – Georgescu, Nechita, Geana – Damaschin, iar dupa pauza au mai intrat Grigore, Dedu, Samu („Mitica”) si Fr. Pavel. Din componența de atunci, au mai rezistat în actualul lot bleu-albastru Geană, Dițu, Georgescu, Parfeon, Sandescu și Matache, carora li se adauga de azi si Bogdan Grigore, reactivat ca urmare a numeroaselor indisponibilitati din aparare.

Multumim tuturor celor care au crezut in acest proiect inca de atunci (foto jos), dar si celor care ni s-au alaturat pe parcurs. Chiar daca la nivelul rezultatelor am putea sa avem un usor recul in acest sezon, va asiguram ca sensul, pe termen mediu si lung, va fi unul singur: in sus! Progresul , tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s