Decimata de indisponibilitati, mai ales in randul juniorilor, acolo unde astazi nu au putut fi utilizati nu mai putin de 8 (!!) jucatori (Parfeon, Lixandru, Ditu dintre cei de 98 si A. Grigore, Curt Cadolar, Tudorache, Matache, Iordan din cei de 1999-2000), Progresul Spartac a cedat la Slobozia dupa un meci de lupta, in care a fost din nou la un pas de a intoarce rezultatul dupa pauza.

Dupa o prima treime echilibrata, gazdele au deschis scorul dintr-o lovitura libera si l-au majorat dupa doar cateva minute, intrand la pauza cu 2-0. In repriza secunda Progresul preia initiativa, mai ales ca din min 57 evolueaza cu un om in plus pe teren. Stanciu reduce diferenta din 11 m (63) dar Slobozia reface avantajul dupa cateva minute: 3-1. Un nou gol al lui Stanciu pe final ne da sperante dar defensiva gazdelor rezista pana la ultimul fluier si Unirea castiga cu 3-2.

Au evoluat: Raduta – Vlad, Leafu, Ghidurea (46 B. Grigore), E.Radu (89 Ivascu)- Geana, Donca (76 Militaru) – Georgescu, Boiangiu, Chivu – Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s