Cu siguranta, in scurta istorie a Progresului Spartac, deplasarea de la Modelu reprezinta cel mai dureros si mai greu de uitat episod. In conditiile in care o victorie ne asigura practic promovarea, progresistii au avut numeroase ratari, doua suturi in bara transversala, un golgeter accidentat, doi eliminati si un gol primit in al saselea minut de prelungiri pe cand eram cu toata echipa in careul advers… Un final nemeritat pentru un sezon exceptional, in care in plan fotbalistic am fost in mod evident cea mai buna echipa din serie!

Primim acum vizita formatiei din Modelu, mult remaniata fata de sezonul trecut. Ne dorim desigur „revansa”, dar numai pe teren si in plan fotbalistic! Trebuie sa fim cat se poate de constienti ca orice fel de incidente pe teren sau in afara lui nu pot decat sa faca rau clubului nostru si planurilor noastre pe termen lung. Avem o echipa frumoasa, care a demonstrat in Cupa Romaniei, in ciuda startului mai putin reusit de campionat, ca se poate ridica din nou la nivelul evolutiilor din sezonul trecut, care ne va aduce multe bucurii si in viitor, si care trebuie incurajata si sustinuta si in momentele mai putin favorabile.

Va asteptam in numar mare alaturi de noi la acest meci, pentru prima victorie din noul campionat! Progresul, tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s