Dupa revenirea in primavara lui 2017 pe micuta baza sportiva din Soseaua Giurgiului, situata intr-un cartier care a fost cunoscut si sub numele de… Progresul, am disputat numeroase partide aici atat in liga a patra cat si in liga a treia. De la o asistenta de doua – trei zeci de spectatori la inceput am crescut usor usor, lumea a inceput sa auda de noi, sa aprecieze fotbalul ofensiv practicat, iar in aceasta toamna, chiar daca rezultatele din campionat au fost departe de cele sperate, am jucat constant cu 200 de oameni in tribuna. Sigur, cifra poate parea derizorie pentru cineva din afara, dar pentru noi care stim de unde am plecat, si care ne-am propus sa readucem numele de Progresul in fotbal ca o echipa a cartierului in care evoluam, este deja un succes important. Un succes pe care il datoram in buna masura si entuziastilor nostri fani care lipesc afise in zona sau tiparesc programe la fiecare meci!

In acesti doi ani, stadionul a mai primit vizitatori importanti, ca Academia Rapid si CSA Steaua (ambele in duel cu echipa noastra secunda, anul trecut), CS Afumati sau Metaloglobus, dar U Cluj, oaspetii de maine sunt deja la un alt nivel. Chiar daca sunt si ei „renascuti” de putina vreme, clujenii sunt, prin prisma componentei lotului, dar si a resurselor pe care le au la dispozitie, o echipa de top a ligii secunde, care aspira indreptatit la primivarea in esalonul de varf al fotbalului romanesc. Cu un antrenor experimentat (si fost progresist…), Adrian Falub, fosti internationali ca Florescu si Sepsi sau jucatori determinanti la nivelul primei divizii ca K. Twumasi, Abrudan sau Goga, clujenii au desigur prima sansa maine, dar baietii nostri intra pe teren cu gandul sa dea marea lovitura pentru a razbuna startul ratat din campionat.

Va asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi la acest moment important pentru toata suflarea progresista! Progresul, tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s