Cu adversara din etapa viitoare, FCSB 2, Progresul Spartac s-a intalnit de mai multe ori sezonul trecut, atat in partide oficiale cat si in dispute amicale. Cele doua dispute din campionatul trecut au fost ambele spectaculoase, cu goluri multe si rasturnari de scor. Mai intai, in tur, cand FCSB avea in componenta vedete ca Golofca, Pleasca si De Amorim, progresistii au reusit sa rastoarne avantajul luat de gazde la pauza si sa se impuna cu 3-1, toate golurile fiind inscrise in ultimul „sfert” al partidei. Apoi in ultima etapa adversarii nostri si-au luat pe jumatate revansa, egaland in inferioritate numerica, de la 2-0 pentru noi, in minutul 90+4, ce e drept pe fondul unor gafe ale jucatorilor nostri!

Anul acesta, FCSB 2 pare intr-o usoara scadere a performantelor, clasandu-se pe locul 13 cu doar o victorie si sase infrangeri. Dar trebuie sa tinem cont ca au primit deja pe teren propriu vizita tuturor fruntasor clasamentului – Slobozia, Afumati si Rapid! Si daca amintim ca de cateva etape tinerilor fotbalisti ai echipei li s-a alaturat si Daniel Benzar, golgeterul seriei in toamna trecuta, intelegem ca ne asteapta o partida extrem de dificila.

Speram insa cu totii intr-o prestatie foarte buna a baietilor nostri, care sa ne permitam sa ne continuam sirul victoriilor si va invitam in tribune pentru un nou spectacol sambata, de la ora 13.

Progresul, tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s