Progresul Spartac reuseste a patra victorie consecutiva, si aceasta la limita, 2-1 (0-0) cu FCSB 2!

Inceputul de partida ne-a fost favorabil dar Boiangiu, Stanciu, Tudorache sau Militaru au ratat de putin tinta. FCSB echilibreaza jocul si Raduta salveaza in extremis la un sut foarte bun din interiorul careului.

Dupa reluare, oaspetii au mai intai un sut in bara, iar in min. 53 reusesc o interceptie in jumatatea noastra si Benzar profita de pozitia avansata a portarului pentru a inscrie in poarta goala. Din fericire, la faza imediat urmatoare, Radu este gasit de Geana singur cu portarul, sutul acestuia este respins, dar numai pana la Militaru, care egaleaza: 1-1! La scurt timp Tudorache scapa singur si este placat la 18 m perpendicular pe poarta, iar jucatorul advers vede cartonasul rosu. Lovitura libera este executata foarte bine de Stanciu dar mingea loveste transversala. Tot Stanciu, scapat singur din pasa lui Radu, nu reuseste sa il invinga pe portar, dar pana la urma acelasi Militaru este cel care ne aduce in sfarsit in avantaj pe final (min. 79) cu un sut la colt din interiorul careului.

Tremuram in ultimele minute, dar Raduta are doua interventii foarte bune la suturi de la distanta (in timp ce Tudorache, singur, suteaza la cativa centimetri de bara) si ramanem cu cele trei puncte, dupa un nou meci dramatic.

Au jucat: Raduta- Leafu, Parfeon, Apostol, Lixandru- Donca (46 Geana), Stanciu – Tudorache, Boiangiu, E. Radu (87 Georgescu) – Militaru (90 Vlad).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s