Un jucator cu calitati deosebite, printre care viteza, demaraj de pe loc, detenta impresionanta (foto) si sut puternic, Militaru are insa ghinion sau poate nu gaseste totdeauna cele mai bune solutii la finalizare. Astfel, dupa 11 partide oficiale (opt in campionat si trei in Cupa Romaniei), atacantul nostru nu reusise nici un gol!

Astazi insa, el a reusit sa sparga in sfarsit gheata nu cu una ci chiar cu doua reusite! Mai intai, a reluat in plasa o minge respinsa de portar dupa sutul lui Edi Radu (foto jos), pentru ca, atunci cand remiza finala parea sa se apropie amenintator, sa finalizeze inspirat, la colt, din centrul careului, dupa o pasa foarte buna primita de la Stanciu. In afara de aceste faze, si-a mai creat cateva ocazii, printre care si un sut superb de la 20 m la 1-1, care a ocolit de putin poarta.

La prestatiile sale din ce in ce mai bune a contribuit si faptul ca in ultimele trei meciuri a evoluat constant ca titular, prin mutarea lui Ciprian Stanciu in linia de mijloc. Sa speram ca reusitele de azi il vor descatusa pe atacantul nostru si ca vom vedea cat mai multe din partea lui in jocurile care urmeaza!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s