Echipa Progresul Spartac a reușit patru victorii consecutive în ultimele etape, toate la limită. Acesta este, practic, la nivelul Ligii a III-a, un record egalat de către elevii antrenorului Andrei Erimia. În sezonul trecut, progresiștii au bifat serii de câte patru victorii în trei cazuri, între etapele 5-8, 10-13 și 21-24. Iar daca tinem cont ca primul meci din retur a fost direct cel din etapa cu numarul 15, putem considera ca recordul este de cinci victorii consecutive – ultimele patru jocuri din tur si primul al primaverii.

Moralul excelent ne permite să ne gândim la cel de-al cincilea succes, etapa viitoare urmând să efectuăm o deplasare la Chișcani, în județul Brăila. Formația Sportul Chișcani este pe locul 14, antepenultimul în serie, cu numai 5 puncte acumulate, dar vine dupa o victorie de senzatie in ultimul joc, 3-1 la Axiopolis Cernavoda.

În campionatul trecut, Progresul Spartac a câștigat ambele partide cu brăilenii, 4-0 în deplasare și 2-0 acasă. Acest ultim joc a fost tranșat după două goluri de kinogramă, ambele la vinclu, semnate de Apostol și Geană. Culmea, exact acesta a fost jocul care a adus recordul de cinci victorii consecutive, fiind primul meci din retur, dupa amanarea celui de la Oltenita!

La Chiscani, prima noastră victorie în deplasare în Liga a III-a, golurile au fost semnate de Dițu, Stanciu din lovitură de pedeapsă, Nechita și Apostol, la pauză fiind doar 1-0. Echipa progresistă a fost atunci urmată de un grup de inimoși suporteri în cea mai lungă deplasare, la acel moment, pentru Progresul Spartac.

Invitația este deschisă și pentru meciul care este anunțat pentru 27 octombrie, ora 15.00, pe Stadionul Sportul din Chișcani.

Imaginea atașată este de la precedenta deplasare la Chișcani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s