Ploaia de ieri dimineata si poate si ora neobisnuita a partidei, 13, i-au facut probabil pe o parte din potentialii spectatori ai partidei cu FCSB 2 sa isi schimbe planurile. Chiar si asa in tribune au fost peste 200 de spectatori care au asistat la o partida spectaculoasa, cu numeroase faze de poarta, intre doua echipe tinere si preocupate doar sa joace fotbal.

Galeria noastra a fost la datorie, incurajand echipa ca de obicei pe toata durata partidei, iar la final de meci au cantat timp de aproape doua minute impreuna cu toti jucatorii progresisti.

La meci au fost lansate si noile fulare alb-bleu-albastre, dar si un cantec nou. Ce este imbucurator este ca alaturi de nucleul obisnuit al galeriei, si acesta in crestere, au inceput sa vina tot mai multi copii care scandeaza la unison cu „seniorii”, parte juniori ai clubului nostru, parte locuitori din cartier. Atmosfera creata este cu adevarat una deosebita, care da aripi si celor din teren, contribuind la frumoasa serie de victorii din ultimele etape.

Multumim tuturor si va asteptam la urmatorul meci! Progresul, tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s