Progresul Spartac obtine a cincea victorie consecutiva, tot la limita, dupa o partida dramatica, incheiata in inferioritate numerica!

Cu o intreaga echipa de juniori accidentati, antrenorul Andrei Erimia s-a vazut obligat sa il titularizeze pe neexperimentatul Tudor Sandescu in poarta. La singura aparitie a sa ca titular in liga a treia, contra FCSB II, in ultima etapa din campionatul trecut, acesta incasase doua goluri dintr-un singur sut pe poarta! Dar de aceasta data s- a achitat foarte bine de sarcini, primind gol doar dintr-o lovitura libera de la 17 m.

Ditu, folosit si el doar a doua oara ca titular in acest sezon, a deschis scorul in min 18 dupa ce portarul respinsese un sut al lui Militaru. Dupa pauza, Apostol (69) reuseste sa duca scorul la 2-0 reluand in plasa o centrare pe jos a lui Donca. Dar Edi Radu vede dupa doar doua minute al doilea cartonas galben iar in superioritate numerica gazdele reduc diferenta in min 83: 1-2. Rezistam insa eroic pana la final si obtinem al cincilea succes consecutiv, rezultat cu care urcam pe pozitia a sasea in clasament!

Au evoluat: Sandescu (88 Raduta) – Leafu, Parfeon, E. Radu, Vlad (78 Grigore) – Donca, Boiangiu – Apostol, Lixandru (88 Curt), Ditu (93 Ghidurea) – Militaru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s