Dupa partida cu Popesti Leordeni de acum trei etape vorbeam despre recordul de a fi avut ca titulari in camp (facand deliberat abstractie de portar, unde il aveam pe experimentatul Raduta – 32 de ani) noua jucatori sub 23 de ani. Iata insa ca formula de start de ieri a spulberat deja acest record, unsprezecele de inceput de joc avand ca decan de varsta si experienta pe Apostol, la doar 26 de ani!

Absentele lui Geana (30 de ani) si Stanciu (28) si accidentarile mai multor juniori au obligat conducerea tehnica la folosirea unei formule inedite, cu Tudor Sandescu (19) in poarta, in locul lui Raduta (32)! A rezultat o echipa cu o medie de varsta de numai 21,3 ani, pastrata in teren timp de 78 de minute, pana la intrarea lui Bogdan Grigore (31) in locul lui Vlad (21). Sa adaugam ca banderola, in urma absentei lui Stanciu, i-a revenit lui Danila Parfeon (20), si el un veteran, in ciuda varstei, prin prisma prezentei neintrerupte ca titular inca de la inceputul acestui proiect.

Iata ca Progresul Spartac isi urmareste constant si concret, nu doar la nivel declarativ, misiunea declarata de a construi o echipa (dar si un club) pentru viitor! Iar faptul ca, dupa startul ratat de campionat, rezultatele au inceput sa apara, „legandu-se” deja cinci victorii consecutive, ne arata ca acest viitor nu e tocmai unul indepartat…

Mai jos aveti unsprezecele de start de ieri cu varsta fiecarui jucator in paranteze:

Sandescu (19) – Leafu (23), Parfeon (20), E. Radu (19), Vlad (21) – Donca (22), Boiangiu (21) – Apostol (26), Lixandru (20), Ditu (20) – Militaru (23).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s