Progresul Spartac a obtinut a sasea victorie consecutiva, dar prima fara emotii: 5-1 (2-0) cu CS Faurei!

Prima repriza a fost echilibrata, oaspetii, cu Banel fundas central, reusind sa inchida bine culoarele spre poarta. Dar asta numai pana in min 27, cand o lovitura libera executata de Stanciu este respinsa in fata iar Ditu, pe faza, exact ca la Chiscani, reia in plasa! Urmeaza o alta lovitura libera executata excelent de Stanciu dar mingea loveste incheietura barelor. In min 38, insa, el reuseste in sfarsit sa inscrie, dupa un penalty scos tot de el.

In repriza secunda, Progresul continua jocul de pase prelungite si, intrat foarte bine in joc, Boiangiu inscrie cu un sut plasat pe jos, la colt, pentru 3-0 (min 57). Dar meciul nu este jucat, pentru ca Banel Nicolita, trecut atacant, creeaza mereu pericol si, dupa doua interventii excelente ale lui Sandescu, obtine penalty pe care tot el il transforma:3-1 (min 76).

Ca si cu FCSB, reactiinam foarte bine, si in min 77 Militaru obtine penalty si Stanciu transforma. Finalul prilejuieste debutul tanarului Purice (16 ani), iar Donca il lanseaza pe Militaru pentru golul cinci (min 88).

Au evoluat: Sandescu – Vlad (86 Grigore), Leafu (86 Ghidurea), Parfeon, Lixandru – Donca, Stanciu – Apostol (46 Boiangiu), Cadolar, Ditu (88 Purice) – Militaru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s