In prima parte a sezonului trecut, Progresul Spartac surprindea pe toata lumea cu stilul sau de joc ofensiv, obtinand numeroase victorii la scor, inclusiv impotriva contracandidatelor la primul loc (memorabilele 4-1 cu Unirea Slobozia si 7-0 cu Farul). Dupa ce adversarii au ajuns sa ne cunoasca si sa ne „ia frica”, victoriile categorice au disparut, cel mai clar succes al primaverii fiind un 3-0 cu Metalul Buzau. Pentru ca startul acestui sezon sa vina si cu probleme mari la capitolul eficacitatii, in primele cinci meciuri trecandu-ne in cont doar patru goluri!

Odata cu seria de victorii din ultima vreme a revenit iata si increderea iar ieri am reusit un nou succes detasat dupa multa vreme. Nu doar victoria, ci si calitatea jocului progresist, cu multe momente in care le-am „ascuns mingea” adversarilor, sunt de natura sa ne bucure.

Chiar daca nu a reusit sa inscrie din actiune, ci doar din penalty, capitanul Ciprian Stanciu a facut un meci foarte bun, aratand ca se simte din ce in ce mai in largul sau pe noua pozitie pe care o ocupa, cea de mijlocas de constructie. Inlocuitorul sau ca varf, Militaru, si-a trecut si el in cont un gol si un penalty scos, dovedind ca incepe sa se ridice la nivelul dorit. Ditu, cu o copie aproape fidela a golului de saptamana trecuta de la Chiscani, si Boiangiu, ambitionat de faptul ca a intrat in teren doar la pauza, la primul gol in campionat, au completat lista marcatorilor.

Progresul Spartac ajunge la 18 goluri inscrise in 11 etape, avand urmatorii autori:

Stanciu – 5 (4 din 11 m)

Militaru – 3

Donca, Ditu – cate 2

E. Radu, Curt, Geana, Apostol, Boiangiu – cate unul, plus un autogol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s