Antrenorul Andrei Erimia s-a declarat in general multumit de prestatia echipei sale din meciul amical de ieri cu FCSB.

„Jocul de posesie a capatat consistenta si am aratat multe momente foarte bune cu o echipa formata din jucatori de top in liga intai. Constructia sub presiune a fost destul de buna, cu Raduta, Parfeon, Stanciu jucatorii cheie pentru faza aceasta. De altfel, trecerea lui Stanciu (in fotografie) la centru pare a fi una inspirata, aducand mai mult echilibru echipei si ordonandu-l si pe Donca mai mult.”

„Leo (Boiangiu) in dreapta ajuta la constructie si ajunge uneori bine la finalizare. Sunt chiar un pic surprins, pentru ca il am ca elev de mai multi ani, dar imi place poate cel mai mult cum joaca acolo” a continuat antrenorul progresist.

„Fizic se vede o diferenta clara fata de jucatorii unei echipe ca FCSB, dar nu neaparat sau nu doar de pregatire, ci de calitati fizice, unele native – forta, viteza, talie. Dar asta este ceva absolut normal. Cred ca avem nevoie de un lider cu experienta in defensiva, acolo unde uneori suntem prea fragili si incasam prea usor goluri.” a incheiat Andrei Erimia analiza partidei de ieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s