Etapa din acest week-end programează toate meciurile în ziua de sâmbătă, 24 noiembrie. Unul singur face excepție de la ora oficială a lunii noiembrie, 14.00.

Jocul dintre Rapid București și Înainte Modelu se dispută în nocturnă, de la ora 17.30. Acest meci este ultimul pentru fotbaliștii Rapidului pe Stadionul ”Valentin Stănescu – Giulești”, iar Pancu a anunțat că dorește, simbolic, să evolueze câteva minute pe terenul pe care s-a consacrat.

Săptămâna viitoare, CS Rapid București, îl al cărei patrimoniu se află stadionul, urmează să îl predea către Compania Națională de Investiții, în vederea modernizării. Rapidul urmează să se mute în Regie din primăvară, acolo unde va disputa meciurile de pe teren propriu, în baza unui acord de închiriere cu Universitatea de Arhitecturăși Urbanism ”Ion Mincu” din București.

Sa notam cu aceasta ocazie faptul ca la Rapid a fost titularizat constant, de la venirea ca antrenor a lui Daniel Pancu, fostul nostru jucator, Adrian Neacsu, care a avut evolutii tot mai apreciate.

foto: fcrapid.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s