Iata ca dupa o etapa de odihna, care ne-a prilejuit insa interesanta intalnire cu FCSB, Progresul Spartac revine pe teren pentru ultimele doua etape ale turului.

Iar prima dintre acestea prilejuieste intalnirea cu una din cele mai solide echipe din serie, CS Afumati, ocupanta locului secund la trei puncte in spatele Rapidului. Despre faptul ca ilfovenii s-au retrogradat voluntar dupa ce ocupasera un excelent loc 5 in liga a doua, am mai vorbit deja pe acest site. Acum sa notam ca echipa din Afumati, care a pastrat majoritatea lotului de anul trecut, a avut evolutii foarte bune in meciurile grele din Giulesti (0-0, cu gol anulat nejustificat in min 87) si de la Slobozia (victorie cu 1-0, in fotografie). In schimb tot ei au pierdut puncte pretioase pe teren propriu cu Sportul Chiscani (2-2) si CS Tunari (1-2)!

Progresul Spartac si CS Afumati s-au intalnit deja odata in acest sezon, in faza a treia a Cupei Romaniei, pe stadionul din Intrarea Vrabiei, si bleu-albastri au castigat cu 2-1 prin golurile lui Boiangiu si Geana, dupa ce oaspetii deschisesera scorul.

Un gând despre „Meci greu dupa etapa de pauza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s