Meciul de la Afumati, dintre doua echipe din prima treime a clasamentului, s-a ridicat la nivelul asteptarilor, in ciuda terenului foarte greu. Echilibrul a fost predominant, ambele echipe evoluind prudent, fara sa se descopere in aparare.

La jumatatea reprizei intai, Boiangiu are o mare ocazie dupa o centrare a lui Tudorache, dar, liber in centrul careului, reia pe centru si portarul advers retine. Gazdele au si ele o sansa importanta in finalul primei parti, dar nu reusesc golul dupa o reluare din 6 m.

Dupa pauza, progresistii au sansa unor contraatacuri, dar sunt lipsiti de inspiratie la pasa decisiva, singura ocazie clara aparand la o reluare cu capul putin pe langa a lui Tudorache. Iar pe final gazdele dau lovitura la o lovitura libera de la 25 m executata perfect, langa bara, la coltul lung, adaucand prima infrangere a bleu-albastrilor dupa opt partide.

Au evoluat: Raduta – Vlad, Leafu, Parfeon, E. Radu (64 Lixandru, 89 Apostol) – Donca, Stanciu – Boiangiu (80 Militaru), Cadolar, Geana (46 Ditu) – Tudorache.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s