La microfonul ”Interviurilor progresiste” în această săptămână a fost rândul mijlocașului Cadolar Curt.

Acesta a fost selecționat pe vremea când avea 8 ani, de către actualul său antrenor, Andrei Erimia. Fotbalistul poreclit Dolar, din motive lesne de înțeles, ține să îi arate recunoștința profesorului său: ”Am început fotbalul în 2007, la Progresul. Am jucat 8 ani la copii și juniori. În acea perioadă m-am format și ca suporter progresist, luând contact cu valorile și cu istoria acestei echipe. Deci pot spune că iubesc Progresul din copilărie”.

După începuturile bleu-albastre, Cadolar Curt a mai jucat la Regal și la CSA Steaua București, după care s-a reîntors la Progresul Spartac. Cadolar Curt a fost om de bază în echipa steliștilor care au ratat promovarea în Liga a III-a, dar el a avut această șansă, grație transferului la echipa noastră.

Marcator al unui gol până acum, Curt și-a propus să ”joace cât mai bine și să marcheze cât mai multe goluri”. Întrebat despre perspectiva promovării, Curt este realist: ”Ca să fiu sincer, nu cred că în acest sezon avem șanse prea mari. dar noi ne vom bate până la ultima etapă și vom încerca să jucăm un fotbal frumos și de calitate”.

Deși la Steaua a jucat și cu 1000 de oameni în galerie, Cadolar Curt este încântat de aportul suporterilor progresiști: ”Noi practic jucăm pentru ei. Ne place foarte mult că îi avem mereu alături și cred că avem cea mai frumoasă galerie dintre echipele bucureștene”.

Parcursul din tur este un alt subiect de dezbatere cu tânărul progresist: ”Am avut urcușuri și coborâșuri. După un start mai slab am legat 6 victorii la rând. Sperăm să putem repeta performanța în retur”.

Pentru echipă urmează un ultim hop, meciul cu Agricola Borcea. Cadolar Curt sintetizează: ”Este o echipă incomodă care va veni să se apere și să plece neînvinsă. La rândul nostru, vrem să învingem înainte de vacanță. Va fi un meci foarte greu”.

Cadolar Curt, la finalul discuției, a promis încă odată, în numele colegilor din vestiar, că va da totul pe teren pentru culorile bleu-albastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s