Inca de la inceputul anului, juniorul de 18 ani Ionut Tudorache (in fotografie, cu mingea la picior, atacat de doi adversari), s-a impus ca un titular constant in formatia antrenata de Andrei Erimia. Si nu doar ca titular, ci si unul dintre cei mai periculosi oameni din ofensiva noastra, cu tupeu, dribling si viteza, creind permanent pericol indiferent de banda in care a evoluat – dreapta (favorita) sau stanga. Daca in primavara el reusise sa inscrie si doua goluri, in noul campionat a ramas dator, trecandu-si in cont numeroase ratari, inclusiv din situatii de singur cu portarul.

In ultimele doua partide, antrenorul l-a mutat pe o noua pozitie, cea de „varf”, iar prestatiile sale au fost si aici la inaltime. Dupa ce la Afumati a hartuit permanent , dar fara a concretiza, apararea adversa, azi el a reusit in sfarsit sa sparga gheata, deschizand scorul in minutul 5 cu un sut din interiorul careului, dupa o centrare a lui Vlad. Reusita l-a deblocat mental si, pana la final, a mai inscris de doua ori pe contraatac, ultimul gol din postura de mijlocas stanga, dupa ce ii cedase pozitia de varf nou-intratului Militaru.

O „tripla” care speram sa ii dea aripi talentatului nostru fotbalist, pe care calitatile il recomanda pentru o cariera fotbalistica la nivel ridicat, cu conditia sa fie dublate si de maxima seriozitate in pregatire si viata sportiva!

Un gând despre „Tripla pentru mezinul Tudorache

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s