Anul trecut, Progresul Spartac a intalnit Agricola Borcea in etapa a cincea, pe „terenul propriu” de la Popesti Leordeni. Bleu-albastrii nu au avut o zi prea buna, castigand cu greu cu 1-0 dupa golul marcat din penalty de Nechita in minutul 75, si asta dupa ce in prima repriza Raduta salvase un penalty al oaspetilor.

Meciul de ieri a fost mai putin dramatic, dar cu si mai multe penalty-uri. A transformat mai intai Stanciu in min 45+2, pentru 4-0, apoi a fost randul lui Gata sa execute un penalty in min 65, dupa o impingere in careu comisa de Parfeon. Raduta a aparat (foto), dar Gh. Ilie, pe faza a reluat in plasa. Cinci minute mai tarziu, oaspetii au beneficiat de un nou penalty (oarecum excesiv, dupa o minge sarita de aproape in mana lui Parfeon) iar de aceasta data executantul, Grigore, a reusit in sfarsit sa il invinga pe portarul nostru!

Si pentru ca suntem la capitolul portari, sa remarcam si faptul ca Agricola Borcea l-a avut intre buturi, in ultima jumatate de ora, pe Ungur, cel care a aparat pentru Vointa Crevedia in celebrul meci de baraj de acum un an si jumatate. Acesta a incasat doua goluri, de la Militaru si Tudorache -ambii jucatori veniti dupa obtinerea promovarii, in conditiile in care nici unul dintre marcatorii nostri de atunci (Nechita, Cana, Dedu – toti cu duble) nu mai face parte din lotul progresist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s